Connect with us

Produse Naturiste

Happy Vibe 60cps

Published

on

Happy Vibe 60cps

Happy Vibe 60cps – Oferta Happy Vibe 60cps

Crește rezistența la stres, normalizează activitatea emoțională, calmant, tonic psihic
Happy Vibe a fost conceput pornind de la o serie de plante folosite de milenii în medicina populară românească, pentru combaterea diverselor tulburărilor psiho-emoţionale. 
 
Contribuie la:
micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
reducerea tulburărilor emoţionale manifestate prin:
 –   anxietate, iritabilitate, oboseală
 –   greaţă, apetit alimentar oscilant, tulburări de tranzit intestinal, dispepsie
 –   palpitaţii, tahicardie, migrene
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
îmbunătăţirea unor calităţi cognitive, cum ar fi atenţia şi capacitatea de concentrare
creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
îmbunătăţirea calităţii somnului
 
În tradiţia străveche, toate gândurile şi trăirile negative erau alungate cu ajutorul acestor plante. Odinioară, plantele erau consumate constant, pentru prevenirea şi chiar pentru combaterea unor tulburări psiho-emoţionale.
 
Din punct de vedere farmacodinamic, planta de Sunătoare, administrată mai ales ca şi extract, este considerată în prezent cel mai bun antidepresiv cunoscut.
Sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare emoțională la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn. Nu în ultimul rând, sunătoarea combate stările de astenie, măreşte unele capacităţi cognitive, cum ar fi atenţia sau puterea de concentrare.
Passiflora este unul dintre cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise liniștite, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.
Busuiocul Conform observaţiilor clinice, busuiocul este un stimulent al atenţiei, induce stări de tonus psihic şi mental, normalizează apetitul, asupra unora dintre pacienţi are chiar darul de a induce stări de bună dispoziţie şi uşoară euforie. Eugenolul, compusul chimic care asigură aroma busuiocului, ajută la combaterea stresului şi sporeşte claritatea mentală.
Isopul este una dintre plantele biblice. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negative şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.
Angelica mai este cunoscută şi ca “planta celor 7 îngeri. Din punct de vedere al acţiunii farmacodinamice, Angelica este un reglator excelent al sistemului neuro-vegetativ.
Peliniţa este o plantă înrudită cu Pelinul şi cu Lemnul Domnului. Cercetările medicale au demonstrat că Peliniţa este un tonic nervos şi energizant, ce combate stările astenice. Poate înlătura unele forme de depresie, inducând o stare de bună dispoziție.
Odoleanul Studiile clinice arată că această plantă este un puternic anxiolitic, îmbunătăţeşte somnul, reduce excitabilitatea psihică. Acţiunea anxiolitică se datorează faptului că inhibă impulsurile nervoase şi împiedică mesajele legate de stres să ajungă la creier.
 
 
Adjuvant în:
-boli somatice care apar sau se agravează pe fondul tulburărilor emoţionale
-depresie
-anxietate, sindrom anxios-depresiv
-atacuri de panică
-tulburări de somn pe fond anxios
-instabilitate emoţională
-stres
-tulburări compulsive
-iritabilitate psihică
 
Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA cu nr. 5972/23.09.2011.
 
Compoziție per 1 capsulă:
Sunătoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericină 75mg
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  extract 10:1 37,50mg
Isop (Hyssopus officinalis) pulbere din părţi aeriene 37,50mg
Busuioc (Ocymum basilicum L)  pulbere din părţi aeriene 37,50mg
Angelică (Angelica archangelica) pulbere din rădăcini  37,50mg
Peliniţă(Artemisia vulgaris L)  pulbere din părţi aeriene  37,50mg 
Odolean  (Valeriana officinalis) pulbere din rădăcini  37,50mg
 
Administrare  1 capsula de 3 ori pe zi                                  
Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza.
 
Precauții și contraindicații: În cazuri rare, poate produce insomnie, anxietate, fotosensibilitate la nivelul retinei şi al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei. Contraindicat în alăptare şi sarcină.
 

Comenzi produse Herbagetica telefon: 0745152263

Happy Vibe 60cps – Herbagetica – Happy Vibe 60cps Promotie Remedii Naturiste Depresie / Stres / Oboseala / Extenuare pret Crește rezistența la stres, normalizează activitatea emoțională, calmant, tonic psihic Happy Vibe a fost conceput pornind de la o serie de plante folosite de milenii

Comenzi Happy Vibe 60cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Happy Vibe 60cps apare prima dată în Busioc Plant.

Happy Vibe 60cps

Magazin online Happy Vibe 60cps www.musetelplant.ro

Produse Naturiste

Sulphurous Antioxidant Complex 90cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Sulphurous Antioxidant Complex 90cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Sulphurous Antioxidant Complex 90cps – Oferta Sulphurous Antioxidant Complex 90cps

Combinație eficientă de antioxidanți, cu conținut de sulf. Protejează împotriva radicalilor liberi, întărește și tonifică țesuturile din păr și unghii, îmbunătățește elasticitatea și textura pielii și în general întărește țesuturile conjunctive.

 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

 

Mod de administrare:

 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

 

Trei (3) capsule vegetale asigură:


Pudră de alge roșii (Lithothamnium corallioides) 240 mg
L-cisteină (sub formă de HCl) 100 mg
Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu tamponat) 100 mg
NAC (N-acetil cisteină) 100 mg
L-prolină 100 mg
L-metionină 100 mg
Betacaroten din surse naturale (sub formă de prep.) 3 mg
Asigurând alte carotenoide 8 µg
Vitamina E (60 UI, sub formă de succinat de d-alfa tocoferil) 40 mg
Zinc (sub formă de glicinat) 5 mg
Pudră de usturoi (Allium sativum) 25 mg
Pantetină (forma de coenzimă a vitaminei B5) 10 mg
Seleniu (sub formă de selenometionină) 25 mcg
Acid alfa lipoic 5 mg
Biotină (sub formă de prep.) 600 mcg

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

Sulphurous Antioxidant Complex 90cps – Solgar Vitamin and Herb – Sulphurous Antioxidant Complex 90 cps Remedii Naturiste Antioxidanti / Antiinflamatoare pret

Comenzi Sulphurous Antioxidant Complex 90cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Sulphurous Antioxidant Complex 90cps apare prima dată în Busioc Plant.

Sulphurous Antioxidant Complex 90cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Sulphurous Antioxidant Complex 90cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

Thermogenic Complex 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Thermogenic Complex 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Thermogenic Complex 60cps – Oferta Thermogenic Complex 60cps

O formulă inovatoare pe bază de multi-nutrienți și extracte din plante ce contribuie la controlul greutății și la arderea grăsimilor. Svetol®, cea mai importantă substanță din Complexul Termogenic, este un produs patentat cu ingredientul activ Acid clorogenic (polifenol), derivat dintr-o varietate specială de cafea verde fără cafeină. 

Conține de asemenea metionină, colină și inositol, ingrediente ce contribuie la îmbunătățirea funcției ficatului, în timp ce ceaiul verde și ardeiul asistă la arderea grăsimilor. Cromul inclus în supliment contribuie la reglarea nivelurilor normale de zahăr din sânge iar piperul negru stimulează metabolismul, prin intermediul procesului de termogeneză din organism.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

 

Două (2) capsule vegetale asigură:

Extract din boabe de cafea verde (Svetol®) (Coffea canephora robusta Pierre) 400 mg, Colină (sub formă de bitartrat) 25 mg, L-metionină 50 mg,Extract din ceai verde 4:1 (Camellia sinensis) (echivalentul a 200 mg de frunze) 50 mg, Ardei (Capsicum annuum) 50 mg, Inositol 25 mg, Extract din piper negru (Bioperine®)(Piper nigrum) (fruct) 5 mg, Crom (sub formă de p

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

Thermogenic Complex 60cps – Solgar Vitamin and Herb – Thermogenic Complex 60 cps Remedii Naturiste **NOUTATI** pret

Comenzi Thermogenic Complex 60cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Thermogenic Complex 60cps apare prima dată în Busioc Plant.

Thermogenic Complex 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Thermogenic Complex 60cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

Tonalin CLA 1300mg 60cps moi – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Tonalin CLA 1300mg 60cps moi – Comenzi la Telefon 0745152263

Tonalin CLA 1300mg 60cps moi – Oferta Tonalin CLA 1300mg 60cps moi

CLA Tonalin provenit din ulei natural de șofrănel și de semințe este un supliment alimentar ce poate contribui la reducerea grăsimii acumulate la nivel subcutanat și la controlul greutății, acționând în mod pozitiv în sensul menținerii țesutului muscular.
În cazul în care se administrează în paralel cu exerciții fizice regulate și o dietă sănătoasă, poate maximiza beneficiile în cazul persoanelor ce doresc să reducă cantitatea de grăsime din organism, menținând sănătatea țesuturilor musculare, dar și în cazul celor ce doresc să țină sub control greutatea corporală, sau a atleților și practicanților de fitness pentru dezvoltare musculară.

 

Mod de administrare:

 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale de două ori pe zi, preferabil în timpul mesei.

 

Fiecare capsulă moale asigură:


CLA Tonalin® (din ulei de semințe de șofrănel) 1300 mg ce asigură de regulă:
Acid linoleic conjugat (CLA) 1014 mg

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

Tonalin CLA 1300mg 60cps moi – Solgar Vitamin and Herb – Tonalin CLA 1300 mg 60 cps moi Remedii Naturiste **NOUTATI** pret

Comenzi Tonalin CLA 1300mg 60cps moi

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Tonalin CLA 1300mg 60cps moi apare prima dată în Busioc Plant.

Tonalin CLA 1300mg 60cps moi – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Tonalin CLA 1300mg 60cps moi www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Top Oferte Astazi