Connect with us

Produse Naturiste

Oncology STEM 60+10cps

Published

on

Oncology STEM 60+10cps

Oncology STEM 60+10cps – Oferta Oncology STEM 60+10cps

Stimulează factorul de necroză tumorală, fortifică sistemul imunitar, chelator de metale grele
În produsul Oncology Stem, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Chlorella, cu Cartilajul de Rechin şi Seleniu Organic. Toate componentele inhibă dezvoltarea celulelor canceroase, previn formarea şi extinderea tumorilor, previn metastazele şi recidivele bolii canceroase.
 
Contribuie la:
stimularea producţiei de Celule Stem adulte
–   pigmenţii albaştri şi verzi conţinuţi de Alga AFA stimulează producţia de Celule Stem din măduva spinării, iar polizaharidele stimulează migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea organelor afectate
stimularea factorului de necroză tumorală
–   inhibă vascularizarea tumorilor şi înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral
foritificarea şi modularea sistemului imunitar
–   stimulează producerea de interferon
–   stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care identifică şi neutralizează celulele canceroase sau infectate cu un virus
chelarea de metale grele
reducerea inflamaţiilor
–   Alga AFA stimulează celulele albe şi inhibă activitatea dioxidului de carbon în organism, prevenind inflamaţiile
stimularea apoptozei celulelor tumorale
potenţarea acţiunii tratamentelor oncologice clasice şi contribuie la diminuarea efectelor secundare severe  
 
Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional):
Cercetările medicale aduc statistici îngrijorătoare legate de cancer, care devine o ameninţare tot mai mare la nivel global. Specialiştii susţin că până în 2030 cancerul va deveni un flagel ce se va răspândi în toată lumea, numărul cazurilor urmând să crească cu 50%.
Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp, Celule Stem produse stimulând regenerarea ţesuturilor afectate. Celulele Stem au capacitatea de a se multiplica, putându-se diferenţia, crea şi reface orice organ sau ţesut din corpul uman. Datorită acestei proprietăţi, Alga AFA s-a dovedit că are efecte reale în tratamentul cancerului, observându-se regresii ale tumorilor.
Alga AFA este recunoscută pentru numeroasele substanţe active din compoziţie (27 de minerale naturale esenţiale, 12 vitamine şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor) care sunt foarte uşor absorbite de organism. Singurul loc din lume unde creşte în condiţii optime este lacul vulcanic Klamath din SUA.
Principalele beneficii ale extractului de Ganoderma sunt legate de prevenirea şi tratarea cancerului. În urma unor studii realizate pe pacienţii bolnavi de cancer pulmonar şi de colon, cărora li s-a administrat ganoderma, s-a observat o îmbunătăţire a sistemului imunitar şi a stării generale, micşorând riscul infecţiilor.
Chlorella necrozează celulele care au suferit mutaţii şi inhibă înmulţirea celulelor maligne, având un puternic efect anti-tumoral. Chlorella este bogată în vitamine şi minerale, mai ales în calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc. Ajută la purificarea sângelui şi ţesuturilor, asigurând o mai bună oxigenare.
Spirulina este un puternic stimulator al sistemului imunitar, ajutându-l astfel să lupte împotriva celulelor canceroase. Spirulina este o microalgă foarte bogată în fier, betacaroten, minerale şi vitamine. Alături de Chlorella stimulează detoxifierea organismului, eliminând metalele grele şi alţi poluanţi.
Pulberea din Cartilaj de Rechin distruge celulele canceroase şi stimulează sistemul imunitar. Este cunoscut pentru acţiunea de a împiedica formarea vaselor de sânge în tumori, inhibându-le dezvoltarea. În plus, clorofila din alge are o acţiune detoxifiantă puternică, ce completează efectul cartilajului.
Extractul de Drojdie-de-bere cu Seleniu organic are efecte puternice atât în prevenirea, cât şi în tratarea cancerului deja existent. Este un remediu eficient în terapiile de iradiere, efectele secundare fiind diminuate, reduce inflamaţiile şi atrofiile pielii.
 
Adjuvant în:
-boală canceroasă cu diferite localizări (plămâni, sân, ovare, colon, piele, etc.)
-leucemie
-tumori benigne cu risc de malignizare (fibroame, adenofibroame, chisturi etc.)
-convalescenţă în boala canceroasă (prevenirea recidivelor)
-deficienţe imunitare
 
Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5227/ 28.10.2011.
 
Compoziție per 1 capsulă:
Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) 87,5mg
Ganoderma  (Ganoderma lucidum) extract 6:1   87,5mg
Cartilaj de Rechin extract standardizat cu 4% condroitină 87,5mg
Drojdie-de-bere  (Saccharomyces cervisiae) extract standardizat cu 2000 ppm Seleniu  43mg
Chlorella  (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu minim 50% proteine  26mg
Spirulină  (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine 17,5mg
 
Administrare adulți  1 capsula de 3 ori pe zi                                
Administrare copii   1 capsula de 2 ori pe zi                                
Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza. 
 
Precauții: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au suferit transplant de organe sau care urmează tratament medicamentos cu imunomodulatoare. A nu se administra concomitent cu anticoagulante. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.
 

Comenzi produse Herbagetica telefon: 0745152263

Oncology STEM 60+10cps – Herbagetica – Oncology STEM 60+10cps Promotie Remedii Naturiste Antitumorale pret Stimulează factorul de necroză tumorală, fortifică sistemul imunitar, chelator de metale grele În produsul Oncology Stem, Alga AFA este asociată cu extractul de Ganoderma, Spirulină şi Ch

Comenzi Oncology STEM 60+10cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Oncology STEM 60+10cps apare prima dată în Busioc Plant.

Oncology STEM 60+10cps

Magazin online Oncology STEM 60+10cps www.musetelplant.ro

Produse Naturiste

Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps – Oferta Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps

Aceasta formula complexa contine unele dintre cele mai cunoscute ingrediente utilizate pentru intarirea sistemului imunitar.

Contribuie la:

– functionarea normala a sistemului imunitar

– reducerea oboselii si extenuarii

– functionarea normala a sistemului nervos

– asigurarea suportului necesar organismului in perioada de convalescenta

– metabolismul energetic normal

– mentinerea sanatatii parului, unghiilor si pielii

Utilizare: 1 capsula pe zi, cu 20-30 minute inainte de masa.

Comenzi produse Rotta Natura telefon: 0745152263

Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps – Rotta Natura – Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc – 30 cps Remedii Naturiste Imunitate pret

Comenzi Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps apare prima dată în Busioc Plant.

Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Echinacea + Vitamina C Naturala + Seleniu + Zinc 30cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps – Oferta Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt,în principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.

30 capsule de uz intern

Compoziţie/ capsulă: Vitamina K2 Mena Q7 (obţinută din Natto / soia fermentată biotehnologic) în ulei de Floarea soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), Colecalciferol 0,2 mg (echivalent la 5 mcg vitamina D3), ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg şi excipienţi (glicerină, gelatină, oxid negru de fier şi oxid roşu de fier).

Vitamina K2 naturală activează proteine cu rol în metabolismul calciului (osteocalcinul din oase și proteina MGP din artere și alte ţesuturi moi), iar vitamina D3 stimulează sinteza acestor proteine.

Recomandări:
Legarea eficientă a calciului cu menţinerea sănătăţii oaselor 
Reducerea incidenţei afectării densităţii osoase.

Comenzi produse PlantExtrakt telefon: 0745152263

Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps – PlantExtrakt – MenaQ7 – Vitamina K2 Naturala – 30 cps Remedii Naturiste Boli Osteo-Articulare pret

Comenzi Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps apare prima dată în Busioc Plant.

Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Mena Q7 Vitamina K2 naturală 30cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

Ceai de Merisor 50g – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Ceai de Merisor 50g – Comenzi la Telefon 0745152263

Ceai de Merisor 50g – Oferta Ceai de Merisor 50g

  • creste diureza
  • antiinflamator
  • se utilizeaza ca antidiareic
  • diuretic
  • dezinfectant renal (foarte util in cistite).
 
Infuzie dintr-o lingurita de produs la o cana de apa clocotita
Se beau 2 ceaiuri pe zi.

 

Comenzi produse Stefmar telefon: 0745152263

Ceai de Merisor 50g – Stefmar – Ceai de Merisor 50 g Remedii Naturiste Ceaiuri Diverse pret

Comenzi Ceai de Merisor 50g

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Ceai de Merisor 50g apare prima dată în Busioc Plant.

Ceai de Merisor 50g – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Ceai de Merisor 50g www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Top Oferte Astazi