Connect with us

Produse Naturiste

Serenis+ 60cps

Published

on

Serenis+ 60cps

Serenis+ 60cps – Oferta Serenis+ 60cps

Reduce anxietatea, îmbunătățește somnul, previne atacurile de panică, antidepresiv, calmant natural, sedative naturale
Serenis+ are în componenţa sa extracte din plante cu o acţiune echilibrantă psiho-emoţională. Mai exact, este o combinaţie de plante medicinale şi extracte din plante medicinale, cu efecte de eliminare a stărilor de anxietate şi de panică, precum şi de stabilizare a stării emoţionale.  
 
Contribuie la:
-reducerea stresului, anxietăţii, iritabilităţii şi a pesimismului
-creşterea capacităţii de rezistenţă a organismului la stres
-îmbunătăţirea calităţii somnului, reducând tulburările de somn
-micşorarea dependenţei de alcool şi nicotină
 
Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Produsul obţinut este complet natural, nu mai conţine apă, alcool sau celuloză şi este asimilat aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punctul de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă.
Extractul de Passiflora este unul din cele mai bune anxiolitice şi somnifere, fiind un preţios adjuvant contra anxietăţii, atacurilor de panică, insomniei şi a tulburărilor conexe. Spre deosebire de somniferele de sinteză, această plantă induce un somn uşor, cu vise clare, cu respiraţie normală şi uşoară. După trezire, pacienţii nu au simptome neplăcute, cum ar fi stările de confuzie mentală, ameţeală, dificultate în respiraţie, melancolie ori probleme de orientare, ca în cazul celor care iau somnifere artificiale. Extractul de Passiflora funcţionează şi în cazul pacienţilor anxioşi, care se trezesc din cauza coşmarurilor şi apoi nu mai pot adormi ori care adorm cu dificultate din cauza stresului şi a tensiunii psihice.
Teiul asigură un somn adânc şi odihnitor, datorită substanţelor active conţinute, de aceea este ideal pentru persoanele care suferă de oboseală cronică, anxietate ori insomnie, precum şi pentru cei hiperactivi.
Extractul de Sunătoare, cu 0,3% hipericină, vine să completeze acţiunea Passiflorei. Sunătoarea are o puternică acţiune antidepresivă şi îmbunătăţeşte anumite abilităţi cognitive, cum ar fi atenţia, discernământul sau capacitatea de concentrare. Testele clinice arată că extractul din această plantă are efecte puternice în sindroamele anxios-depresive și în bolile somatice (gastrită, ulcer, tulburări hepato-biliare) generate de stres. De asemenea, sunătoarea previne episoadele de instabilitate emoţională, cu treceri rapide de la o stare lăuntrică la alta, specifice persoanelor supuse la stres şi la tensiune psihică, la supraefort sau la privare de somn.
Roiniţa are o acţiune uşor sedativă şi de relaxare asupra sistemului nervos central, fiind un excelent adjuvant în tulburările pe fond nervos. Este un excelent remediu pentru nervi, calmând tensiunea şi stările de anxietate. Efectele sale relaxante fac din roiniţă un bun remediu pentru durerile de cap şi migrene. De asemenea, este foarte bună şi pentru problemele digestive asociate cu stresul, cum ar fi scăderea poftei de mâncare, greaţă şi gastrită.
Isopul, folosit încă din antichitate ca o plantă purificatoare, este recomandat în cazul emoţiilor puternice, stărilor de frică, fobiilor, comportamentului obsesiv-compulsiv. În medicina populară este considerat un purificator psihic, o plantă care alungă gândurile negre şi trezeşte optimismul. Studiile ştiinţifice au demonstrat că partea aeriană a isopului este un puternic tonic psihic, ajutând la îmbunătăţirea stării de spirit. Aroma dulce reduce starea de tensiune, anxietate, depresie şi stimulează capacităţile cognitive, cum ar fi atenţia şi starea de vigilenţă.
 
Adjuvant în:
-anxietate
-sindrom anxios depresiv
-atacuri de panică
-tulburări de somn pe fond anxios
-instabilitate emoţională
-stres, boli somatice care apar pe fondul anxietăţii (tulburări de tranzit intestinal, migrene, migrenă biliară, apetit alimentar oscilant, indigestie, dispepsie)
-tulburări compulsive
-iritabilitate psihică
-pavor nocturn
 
Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 5976/23.09.2011.
 
Compoziție per 1 capsulă:
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1    131,25mg
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata)  pulbere din părţi aeriene  43,75mg 
Roiniţă (Melissa officinalis) pulbere din părţi aeriene 43,75mg
Sunătoare (Hypericum perforatum)  extract standardizat cu min. 0,3% hipericină  43,75mg
Tei  (Tilia platyphyllus) pulbere din flori         43,75 mg   
Isop (Hyssopus officinalis)  pulbere din părţi aeriene  43,75mg
 
Administrare  1 capsula de 3 ori pe zi                                  
Această recomandare este una generală, pentru afecțiuni acute sau foarte grave puteți mări doza.
 
Precauții: A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacționa cu medicamente sau suplimente alimentare cu acțiune sedativă, tranchilizantă, antidepresivă, la administrarea concomitentă. Poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanelor care manipulează utilaje. Poate produce fotosensibilitate la nivelul retinei și al pielii. Nu se recomandă expunerea de durată la soare, pe timpul curei.
 
Contraindicații: Nu se administrează copiilor.

Comenzi produse Herbagetica telefon: 0745152263

Serenis+ 60cps – Herbagetica – Serenis+ 60cps Promotie Remedii Naturiste Depresie / Stres / Oboseala / Extenuare pret Reduce anxietatea, îmbunătățește somnul, previne atacurile de panică, antidepresiv, calmant natural, sedative naturale Serenis+ are în componenţa sa extracte din plante

Comenzi Serenis+ 60cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Serenis+ 60cps apare prima dată în Busioc Plant.

Serenis+ 60cps

Magazin online Serenis+ 60cps www.musetelplant.ro

Produse Naturiste

SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps – Oferta SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps

Fiind una dintre principalele plante medicinale pentru sănătatea femeilor, cimcifuga este recunoscută pentru abilitatea de a susține sănătatea la menopauză.
Studiile documentează abilitatea cimcifugii de a contribui la susținerea modificărilor fizice produse în organismul femeii în timp.
Este utilă în mod particular pentru atenuarea simptomelor de tipul transpirațiilor nocturne, iritabilității și hipertensiunii, asociate de regulă menopauzei.

 

Mod de administrare:

 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă vegetală pe zi, preferabil în timpul mesei.

 

Fiecare capsulă vegetală asigură:


Extract standardizat de cimcifugă (rădăcină) (glicozide triterpene 5 mg [2,5%] sub formă de 27-deoxiacteină) 200 mg
Pudră de cimcifugă neprelucrată (rădăcină) 200 mg
Concentrat de izoflavone din soia  (semințe) (izoflavone 4 mg [2%]) 200 mg

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps – Solgar Vitamin and Herb – SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60 cps Remedii Naturiste **NOUTATI** pret

Comenzi SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps apare prima dată în Busioc Plant.

SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online SFP Black Cohosh Root Extr. Plus 60cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps – Oferta Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps

O sursă naturală de proteine și țesut conjunctiv, calciu, fosfor și magneziu. Este un supliment util pentru menținerea sănătății încheieturilor, pielii, părului și unghiilor.
Procesul avansat Solgar are la bază tehnologie de generație avansată ce exclude utilizarea chimicalelor, radiațiilor, oxidului de etilen, solvenților sau căldurii excesive. Această metodă are ca rezultat un conținut ridicat de proteine din cartilaj de rechin, cât și un gust și miros reduse.

 

Administrare:

ca supliment alimentar pentru adulți, opt (8) capsule vegetale distribuite pe parcursul zilei, preferabil între mese.

 

Compozitie / capsula:

100 % cartilaj pur de rechin (asigură 30 mg sulfat de condroitină) 750 mg.

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps – Solgar Vitamin and Herb – Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750 mg 45 cps Promotie Remedii Naturiste **NOUTATI** pret

Comenzi Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps apare prima dată în Busioc Plant.

Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online Shark Cartilage (Cartilaj de Rechin) 750mg 45cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Produse Naturiste

SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Published

on

SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps – Oferta SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps

Ginsengul coreean conține în mod natural substanțe benefice precum ginsenozidele și flavonoidele, care reprezintă factori bioactivi, ce joacă un rol în menținerea nivelului de sănătate.
Recunoscută și ca o plantă ce susține sistemul imunitar, Ginsengul coreean are abilitatea unică de a revitaliza și regenera întregul corp, pentru a vă ajuta să utilizați în mod optim energia naturală. Poate fi util de asemenea în cazul stresului și oboselii cronice.
Ginsengul coreean este renumit în lume pentru abilitatea sa de a susține performanța fizică.

 

Mod de administrare:

 

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei.

 

Fiecare capsulă vegetală asigură:


Extract pudră standardizat din rădăcină de Ginseng coreean (panax) (20 mg [8%] ginsenozide) 250 mg
Pudră din rădăcină neprelucrată de Ginseng coreean 200 mg

Comenzi produse Solgar Vitamin and Herb telefon: 0745152263

SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps – Solgar Vitamin and Herb – SFP Korean Ginseng Root Extract 60 cps Remedii Naturiste **NOUTATI** pret

Comenzi SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps

Telefon: 0745152263

Website: www.musetelplant.ro MusetelPlant.ro va ofera o gama completa de produse naturiste la preturi promotionale: produse pentru imunitate, produse pentru slabit, produse pentru ingrijirea parului, produse pentru celulita, produse pentru prostata, produse pentru colesterol, produse pentru ficat si multe altele. Profitati de oferta noastra si economisiti bani la fiecare tura de shopping online, in plus, va oferim transportul gratuit pentru fiecare comanda care depaseste 190 ron.

Pentru comenzi telefonice apelati 0745152263

Articolul SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps apare prima dată în Busioc Plant.

SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps – Comenzi la Telefon 0745152263

Magazin online SFP Korean Ginseng Root Extract 60cps www.musetelplant.ro

Promovam firme pe internet – crestem vizibilitatea afacerilor in mediul online – aducem mai multi potentiali clienti pe site-ul firmei tale. Telefon 0721568905 – SEO Marketing Solutions: agentie web design si specialisti in promovare seo (Google Facebook Pinterest LinkedIn Twitter si Instagram) la nivel local, national si global. Vezi detalii pe www.sitefirma.com

Continue Reading

Top Oferte Astazi