Asfaltari Blaj

///Asfaltari Blaj

Asfaltari Blaj

Asfaltari Blaj

Asfaltari Blaj – Asfaltul este un material de pavaj realizat cu agregate de piatra, apa si bitum, obtinut din distilarea petrolului si particule fine de agregate. Este o alegere foarte populara datorita durabilitatii ridicate si a costurilor mai reduse. In timp ce asfaltul este inca unul dintre materialele cele mai rezistente pentru realizarea curtilor, aleilor, drumurilor de acces si de servitutine, pietruire, costul sau a crescut odata cu cel al petrolului. Cercetarile arata ca exista o varietate extraordinar de mare a tipurilor de imbracaminti asfaltice, pavaj decorativ, insa majoritatea proprietarilor pur si simplu nu cunosc acest aspect. Puteti, de fapt, imbunatati aspectul oricarei suprafete prin coordonarea culorii, modelulului locului cu pavajul aferent. Cu o gama infinita de culori si optiuni de tipar, dar si aplicatii, alegerea asfaltului decorativ potrivit poate fi uneori dificila. Suntem aici pentru a va insoti pe durata intregului proces, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic.

Asfaltare curti si alei Blaj

Executam lucrari de asfaltari, asfaltare drumuri si asfaltare curte folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne. Fie ca ne referim la placi de piatra fasonate, dale inierbate, sau alte materiale folosite la placarea curtilor si aleilor, echipa noastra de specialisti va ofera strategii elaborate si solutii personalizate, in functie de dimensiunea si gradul de complexitate al lucrarii, materialele si finisajele alese. Garantia livrarii celui mai bun rezultat este data de experienta indelungata si portofoliul vast de lucrari din categoria amenajarilor curtilor interioare si aleilor. Cu Recosal, beneficiarii sunt incredintati ca bugetul, termenul de executie si calitatea lucrarilor sunt respectate pe deplin.

Asfaltare drumuri Blaj

Lucrarile care presupun asfaltarea de drumuri si executia infrastructurii de acces pot fi adeseori provocatoare. Suntem constienti ca partenerii nostri doresc finalizarea proiectelor de asfaltare drumuri intr-un timp cat mai scurt, cu rezultate optime. Garantam clientilor nostri executia cu succes a acestor lucrari si suntem mandri sa efectuam lucrari de asfaltare drumuri, indiferent de dimensiunea acestora, plecand de la proiectarea planurilor de lucru, alegerea materialelor de calitate si implicarea fortei de munca, intregul proces este asistat de consultantii nostri.

Asfaltare parcari si drumuri de servitute Blaj

Realizam lucrari de asfaltari, asfaltare drumuri si curte folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne. Expertii Recosal va pun la dispozitie cele mai utile informatii si date cu privire la materialele utilizate in asfaltarea parcarilor si a drumurilor de servitute, precum si modalitatea de executie. In design-ul curtii interioare sau al parcarii, asfaltul poate fi combinat cu alte materiale: pietris, dale si pavele, sau piatra naturala. Rezultatul este o suprafata rezistenta, usor de intretinut, calitativa si atragatoare, integrata liniei arhitecturale.

Pietruire drumuri Blaj

Executam lucrari de reprofilare si pietruire drumuri, precum si modernizare, reparatii si intretinere drumuri, conform documentatiei tehnice. Cu Recosal, beneficiarii dispun de materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne de executie a lucrarilor. In efectuarea lucrarilor, tinem cont de specificatiile proiectantului, destinatia drumului, cerintele clientului si bugetele alocate. Existenta unui parc de utilaje diversificate ne permite realizarea de constructii de infrastructura, civile sau industriale.

Recosal este in industria constructiilor civile de mai bine de zece ani. Experienta indelungata, preturile competitive, calitatea serviciilor si satisfactia clientilor ne recomanda ca specialisti in acest domeniu. Respectam fara exceptie normele de securitate si de protectie a muncii in activitatea prestata si oferim clientilor nostri un raport optim calitate-pret. Suntem mandri sa ne numim partenerul de incredere al firmei sau cetateanului care doreste executarea de lucrari tip asfaltari, reabilitari, demolari si nu numai.

De ce Recosal?

 • Experienta – Clienti diferiti, cu nevoi specifice – de la companii mari, la persoane fizice, ne respectam promisiunile de fiecare data
 • Standarde inalte – Oferim garantia unui standard foarte ridicat al serviciilor, tratam fiecare proiect cu seriozitate maxima
 • Spirit inovativ – Echipa noastra experimentata gaseste mereu cea mai potrivita abordare in depasirea obstacolelor
 • Calitate si Stil – Casa, sau biroul dumneavoastra va arata impecabil. Prima impresie conteaza, lucrarile noastre sunt de o calitate superioara
 • Livrare la timp – Respectam timpul si efortul dumneavoastra, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe masura investitiei facute

Asfaltul – varianta durabila

Asfaltul reprezinta, cu siguranta, optiunea optima cand vine vorba de pavarea portiunilor mai mici sau mai mari de drum deoarece este un material foarte rezistent. Alte caracteristici care recomanda asfaltul drept un aliat de incredere in executia lucrarilor, sunt:

 • Asfaltul este aproape jumatate din pretul betonului
 • Asfaltul poate fi turnat ulterior fara indepartarea pavajului vechi
 • Puteti conduce pe asfalt in termen de 24 de ore de la turnare
 • Asfaltul este usor de manipulat si poate fi turnat aproape oriunde
 • Asfaltul poate fi usor de reparat si reabilitat daca se deterioreaza
 • Asfaltul are o suprafata aderenta, non-alunecoasa

Casa sau biroul dumneavoastra nu ar trebui numai sa arata bine, dar, de asemenea, ar trebui sa aiba o fundatie solida. Asa ca, indiferent daca sunteti dezvoltator sau proprietar si doriti sa construiti ceva nou, sau sa adaugati valoare proprietatii prin o lucrare de demolare / reabilitate, cu Recosal Energy Team, investitia beneficiarului cu siguranta va merita.

Spre exemplu, aleile si drumurile de acces reprezinta, de cele mai multe ori, unul din primele aspecte pe care o persoana le observa cand viziteaza pentru prima oara o proprietate, acestea fiind un indicator al calitatii. O unitate prost intretinuta, plina de fisuri creeaza o prima impresie negativa. Pe de alta parte, o curte, alee, frumos pavata cu piatra decorativa confera un aer de afluenta si creste semnificativ valoarea proprietatii.

Pentru noi, instalarea unui nou drum de acces sau a unei borduri este un pas important, asadar obiectivul nostru este sa ne asiguram ca veti obtine exact ceea ce ati visat. De la masuratori, estimari, proiectarea lucrarii, pana la executia finala care presupune sapaturi, montare si finisare, scopul nostru este de a va oferi o suprafata durabila, cu aspect mat folosind materiale de cea mai inalta calitate. Dincolo de aspectul estetic, realizarea unei lucrari de montaj de calitate superioara ajuta la intretinerea ulterioara a pavajului. Asadar, succesul longevitatii, rezistentei lucrarii depinde in mare masura de felul in care au fost montate pavelele.

Interesati de Asfaltari Blaj ?

 • Telefon Asfaltari Blaj – 0314245108
 • Mobil Asfaltari Blaj – 0736141045
 • E-mail Asfaltari Blaj – office@recosal.ro
 • Facebook Asfaltari Blaj – Recosal Energy Team
 • Website Asfaltari Blaj – www.recosal.ro

Formular Cerere Oferta Asfaltari Blaj

Pareri despre Asfaltari Blaj
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (231 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...
By | 2018-04-25T12:32:35+00:00 aprilie 25th, 2018|Asfaltari|
SEO MARKETING SOLUTIONS Agentie web – oferim servicii profesionale de gazduire web, web design, SEO, promovare online prin anunturi publicitare, retelele de socializare si campanii de e-mail marketing. Investim permanent in tehnologie si educatie, suntem aici sa va ajutam. Contactati-ne acum!
 • Telefon: 0721568905
 • WhatsApp: +40721568905
 • E-mail: agentieseo@gmail.com